logo nytest

Vild åbning af nationalparken

kronhjort nyruphus

I anledning af åbningen af Nationalparken Kongernes Nordsjælland, vil vi gerne invitere til en vild dag på Nyruphus d. 2 juni. Kl. 11-14.

Kl. 11-14 Oplevelser til hele familien. De yngste kan komme ud på ”krible-krable smådyrsjagt” og se hvad der befinder sig rundt omkring i skovbunden i den nye nationalpark. Du kan også smage på insekter og melorme direkte fra den lune wok i udekøkkenet.

Kl. 12.30 Oplev alt fra vild mad til spændende aktiviteter for store og små. I kan møde skovens folk og naturvejledere, der vil forlægge nyskudte sommerbukke sammen med publikum. Mød jægeren i jagten på de gode råvarer.

Kl. 13.00 Opvisningsskydning med bue, hvorefter du selv kan prøve kræfter med bueskydning på 3D dyr. Oplev jagtens historie fra stenalderjægerens elmebue over parforcejagtens guldalder og til den moderne jægers oplevelser i de kongelige skove.

Kl. 13.30 Kom på historiske vandringer med Henrik Lieberkind og hør om den gamle Kongevej; eller I kan mødes med Mogens, der er ekspert i den gamle milestenhøj i Nyruphegn.

Smag på Nationalparken kalder vi det, når vi leverer vildtkød til grillen. Besøgende gæster får mulighed for en gratis smagsprøve, hvortil der kan købes diverse tilbehør fra Nyruphus Skovcafè på det gamle skovfogedsted.

Vel mødt i en ny vild nationalpark Nyruphus

Kom ud og få naturoplevelser

Med hele familien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få seneste nyt fra Nyruphus

Friluftsrådet

Familie og Naturoplevelser - Nyruphus, Kongevejen 270, 3060 Espergærde, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © 2013 Nyruphus